top of page
Colorful Flowers

Minä

Michaela Ståhlberg

Minä olen 37 vuotias nainen, joka oppi 35 vuotiaana, että elämää ei tarvitse suorittaa, siitä ei tarvitse selviytyä, vaan sitä voi elää! Tämä on ollut aivan mullistava kokemus. Nyt olen enimmäkseen elämän ihmettelijä. Pyrin pysymään hereillä, ja antamaan elämän virrata ja nauttia matkasta (ei läheskään aina onnistu 😊). 

Asun Lohjalla, minulla on kolme lasta, olen eronnut, toimin henkilöstöhallinnon parissa kiinteistöpalvelualan yrityksessä, olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri sekä certifioitu TRE -ohjaaja. Äidinkieleni on ruotsi, työkieleni on suomi ja englanninkieleni on hyvä. Opiskelen tällä hetkellä joogaopettajaksi Terra Soul Joogakoulutuksessa ja valmistun joogaopettajaksi loppuvuodesta 2023.

Minä haluan lisätä ymmärrystä ja hyvinvointia tähän maailmaan. Uskon, että se tapahtuu yhteyden kautta.

Yhteys itseemme. Yhteys muihin. Yhteys luontoon.

Ja yhteyden kautta tulee luottamus.

Luottamus itseen. Luottamus muihin. Luottamus elämään.

Kehollamme on tärkeä rooli tässä. Koemme elämän kehomme kautta ja tutustumalla omaan kehoon ja sen tuntemuksiin pääsemme paremmin yhteyteen. Tähän jooga ja TRE ovat mahtavia menetelmiä. On myös tärkeä tulla nähdyksi ja kuulluksi suhteessa toisiin ja siinä piirityöskentely sekä erilaiset harjoitukset ovat tosi voimallisia. Eri mediataatiot ja rentoutukset tukevat myös yhteyttä itseen. Ja näiden kautta, sekä vierelläkulkijan asenteellani, pyrin tuomaan lisää ymmärrystä ja hyvinvointia maailmaan. 

Jos haluat tutustua, tai olet kiinnostunut TRE:stä tai joogasta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: michaela.stahlberg@gmail.com

jag.jpg
bottom of page