Colorful Flowers

Minä

Michaela Ståhlberg

Minä olen nainen, joka on oppinut 35 vuotiaana, että elämää ei tarvitse suorittaa, siitä ei tarvitse selviytyä, vaan sitä voi elää! Tämä on ollut aivan mullistava kokemus. Nyt olen enimmäkseen elämän ihmettelijä. Pyrin pysymään hereillä, ja antaa elämän virrata ja nauttia matkasta (ei läheskään aina onnistu 😊). 

Asun Lohjalla, minulla on kolme lasta, olen eronnut, toimin HR asiantuntijana kiinteistöpalvelualan yrityksessä, olen koulutkseltani tradenomi sekä kauppatieteiden maisteri  ja certifioitu TRE -ohjaaja. Äidinkieleni on ruotsi (mutta tämä sivusto haluaa nyt syntyä suomeksi), työkieleni on suomi ja englanninkieleni on hyvä. 

Chillaillu on paras asia mitä ihminen voi tehdä. Rauhoittua, olla ja pohtia. Yksin tai yhdessä. Ehkä lukea tai kirjoitella vähän. Ilman mitään suorituspaineita. Kuunnella mielen ajatuksia ja oletuksia, tunnistaa kehon tuntemuksia ja harjoitella kehon rauhoittamista. TRE-sessiot, jooga, kirjoittaminen, aktiivinen imaginaatio, mindfullness ja meditointi ovat vieneet minua eteenpäin tällä matkalla. Tai oikeasti kyllä pelkojeni kohtaaminen, sydänsurut ja itkeminen 😀 Mutta sitähän kukaan ei vapaaehotisesti halua tehdä. Eli edellä olevat kuulostavat paremmilta.

 

Jos haluat tutustua TRE:hen, tai muuten vaan olla yhteydessä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: michaela.stahlberg@gmail.com

jag.jpg