top of page
Colorful Flowers

Minä

Michaela Ståhlberg

Minä olen 37 vuotias nainen, joka oppi 35 vuotiaana, että elämää ei tarvitse suorittaa, siitä ei tarvitse selviytyä, vaan sitä voi elää! Tämä on ollut aivan mullistava kokemus. Nyt olen enimmäkseen elämän ihmettelijä. Pyrin pysymään hereillä, ja antamaan elämän virrata ja nauttia matkasta (ei läheskään aina onnistu 😊). 

Asun Lohjalla, hengilen paljon Klaukkalassa, minulla on kolme lasta, olen eronnut, toimin henkilöstöhallinnon parissa kiinteistöpalvelualan yrityksessä, olen koulutkseltani kauppatieteiden maisteri  ja certifioitu TRE -ohjaaja. Äidinkieleni on ruotsi, työkieleni on suomi ja englanninkieleni on hyvä. Opiskelen myös tällä hetkellä joogaopettajaksi Terra Soul Joogakoulutuksessa ja tarkoitus on valmistua loppuvuodesta 2023.

Chillaillu on paras asia mitä ihminen voi tehdä. Rauhoittua, olla ja pohtia. Yksin tai yhdessä. Ehkä lukea tai kirjoitella vähän. Ilman mitään suorituspaineita. Kuunnella mielen ajatuksia ja oletuksia, tunnistaa kehon tuntemuksia ja harjoitella kehon rauhoittamista. TRE-sessiot, jooga, kirjoittaminen, aktiivinen imaginaatio, mindfullness ja meditointi ovat vieneet minua eteenpäin tällä matkalla. Tai oikeasti kyllä pelkojeni kohtaaminen, sydänsurut ja itkeminen 😀 Mutta sitähän kukaan ei vapaaehotisesti halua tehdä. Eli edellä olevat kuulostavat paremmilta.

 

Jos haluat tutustua TRE:hen, tai muuten vaan olla yhteydessä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen: michaela.stahlberg@gmail.com

jag.jpg
bottom of page