top of page
Pink Petals

Valmistuin syksyllä 2023 joogaopettajaksi Terra Soul joogaopettajakoulutuksessa.

Jooga on tullut päivittäiseksi osaksi elämääni syksyllä 2020. Silloin jooga auttoi minut pysähtymään itseni ja kehoni ääreen avioeron jälkeen. Jooga on pääasiassa ollut oma harjoitukseni, suoritusvapaata pysähtymistä hetkeen. Youtuben Yoga with Adriene on ollut suurin opettajani ja inspiraationi, ennen kuin aloitin Meri Mortin ja Crista Soskolnen Terra Soul Joogaopettajakoulutusta tammikuussa 2023.

 

Päätös ryhtyä joogaopettajaksi tuli itselleni yllätyksenä, mutta kun näin koulutuskuvauksen tiesin, että se olisi seuraava askeleeni. Rakastan ohjaamista oman kehon ääreen juuri sen hetkisessä hetkessä (vaikka se tunnin alussa aina jännittää minua ihan hirveästi ).​​

Kuvaisin ohjaustyyliäni hitaaksi, rauhalliseksi, avaavaksi, keskittyneeksi ja leikkisäksi. Perinteiset jooga-asanat eivät välttämättä ole ohjauksessani keskiössä, vaan tiedostava laaja liike rauhallisen hengityksen tahdissa. TRE - ohjaajataustani takia ohjaan kuuntelemaan omaa kehoa ja liikkumaan oman kehon kutsun mukaisesti. Toivoisin, että tuntini jälkeen osallistujilla olisi levollinen, läsnäoleva ja hymyilevä olo ja kokemus siitä, että omassa kehossa on ihan hyvä olla. Ja, että liike voi olla nautinnollista ja iloa tuottavaa. 

Joogatuntien suunnittelu sekä ohjaaminen on minulle tosi inspiroivaa ja tekisin sitä mielelläni enemmän. Jos sinua kiinnostaa ohjaus, olethan yhteydessä osoitteessa michaela.stahlberg@gmail.com.

 

Voin pitää ohjauksia ryhmille ja suunnitella ohjauksen ryhmän tarpeiden pohjalta. 

bottom of page